Resa till Ginetta – med fabriksbesök och test

ginetta-g55

Hittills är 12 personer bokade på resan till Ginetta i Leeds. Ett fabriksbesök kombinerat med en test på Leeds East Airfield – beläget bara 15 minuter från Ginetta´s högkvarter.

Vi börjar onsdag den 21 oktober ca 1300. Besöket innefattar en guidad tur där vi får reda på vad som ligger bakom bilar som G40, G40 Junior, G40 GRDC (vägbil), G55, G55 GT3 och LMP3/G57. Vi kan också se hur dessa olika modeller växer fram och produceras. Senare får vi en presentation om hur framtiden ser ut för denna framgångsrika tillverkare av prisvärda och tillförlitliga racerbilar. Kvällen är vikt för gemensam middag på Holiday Inn – strax intill fabriken – där både det som hänt och ska inträffa säkert kommer att avhandlas in på nattimmarna.

Dagen därpå – torsdag 22 oktober – disponerar vi närbelägna Leeds East Airfield för testkörning av G40 och G55. Pristagare i årets serier får dessa tester som belöning för sina insatser och övriga får prova mot en symbolisk summa brittiska pund.

Sugen att hänga på? Några platser finns kvar så hör av dig till lindstromleif5@gmail.com och ange vilken modell som är mest intressant!

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark