Nytt team: M4 Solutions med två G40

IMG_9239

Teknikkonsultföretaget m4 solutions har under de senaste åren sponsrat racingföraren Niclas Harbigs (som även arbetar på m4 som konsult) kampanj i den Svenska Ginetta GT5 serien. 
Resultaten har varit goda med 100% pallplaceringar och en sammanlagd 3:e plats i serien under 2016 års säsong. Nu tar man nästa steg och satsar ordentligt inför säsongen 2017.
Med ett tvåbilsteam kommer m4 Racing öka exponering av varumärket ordentligt i Sverige och Europa. ”Vi har traditionellt valt att inte exponera vårt varumärke så hårt utan har jobbat via andra kanaler, men i och med vårt engagemang i Niclas racing har vi sett det intresse som det har skapat internt i vårt företag, hos våra kandidater samt hos våra kunder” säger Mikael Karlsson, delägare och regionchef för m4 Väst. ”Vi har sett att motorsporten delar många av vårt företags värderingar och blir en naturligt gemensam faktor då en stor del av våra kollegor och kunder har anknytning till fordonsindustrin i Sverige” ”Vi skall använda vårt engagemang inom motorsporten som en av plattformarna för att bygga vårt varumärke & värderingar, samt både vårda och inspirera nya kunder och nya kollegor” Teamet kommer att ställa upp i 2017 års Ginetta GT5 serie med två helsponsrade bilar. 
En helt ny 2017års modell för Niclas Harbig och en 2015års modell för Mikael Karlson. 
Teamchef blir Jan Åke Stigborg som även drivit Niclas bil de senaste säsongerna. Niclas kommer även att göra inhopp i den Brittiska Ginetta GT5 serien, med start i påsk på Oulton Park i England och på Zandvoort i Holland Följ våra framsteg på vår Hemsida: www.m4.nu eller via vårt Linked In konto: https://www.linkedin.com/company/m4solutions

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark