Motors TV sänder Mattsson Swedish GT från Ring Knutstorp

Västkustloppet i Falkenberg

Mattssons i Anderstorp är Skandinaviens bredaste tillverkare av fästelement, bult etc. med över 180.000 artiklar i sortimentet. Ägaren Ingvar Mattsson är också en hängiven racingentusiast som tävlar regelbundet med sin Chevron GR8 i Swedish GT. Nu går hans företag in som huvudsponsor för GT-klassen på Ring Knutstorp 12-13 september – och möjliggör därmed att lördagens tävlingar sänds i den populära europeiska kanalen Motors TV.

Swedish GT har blivit ett reguljärt och uppskattat inslag under Autoropa Racing Day´s när kunder från både Sverige och grannländer samlas på den skånska banan. I grunden en avancerad track day med instruktörer från bland annat Ferrari i Italien men sedan 2010 också en viktig plattform för den svenska GT-klassen. Kombinationen racing och kundarrangemang har visat sig mycket framgångsrik och samlar varje år tusentals åskådare. Förutom att titta på racing och alla fantastiska bilar  erbjuds publiken också att åka med i racerbilarna direkt efter sista racet!

Motors TV sammanfattar allt som händer och en dryg vecka efteråt går det färdiga programmet ut över hela Europa och kan även följas på www.2wheelstv.com.

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark