m4 Racing storsatsar i Ginetta GT5 Challenge med regerande mästaren Hampus Rydman!!

Det känns fantastiskt roligt att välkomna regerande mästaren Hampus Rydman till m4 Racing och få komma till premiären på Ring Knutstorp med tre Ginettor i en för 2019 helt ny design!! ”Efter att ha lärt känna varandra i depån och på banorna under 2018 så känns det otroligt kul och spännande att få med Hampus i teamet och samtidigt starta ett nära samarbete med Claes Rydman och Double H Motorsport gällande support och service ute på banorna” säger Mikael Karlsson som tävlat i Ginetta GT5 Challenge sedan 2017.

Vår nya förare för året, Hampus Rydman, tar med sig en stor mängd erfarenhet och kunskap in i teamet från racing på hög nivå, och har verkligen visat prov på både snabbhet och rutin genom att vinna årets Ginetta GT5 Challenge i tuff konkurrens. ”Efter en fantastisk säsong 2018 så känns det kul att få ta nästa steg och vara med och utveckla m4 Racing.

Den nya designen av bilen är en del av min och Carl-Johans prägel på teamet och är en hyllning till 80-talets vackra racerbilar” berättar Hampus Rydman som redan längtar till vårens första tester och premiären på Ring Knutstorp. Designen på våra Ginettor är framtagen i nära samarbete med den erfarna designern Henrik Samuelsson som driver företaget HSD Studios. www.hsd-studios.com Vår förhoppning är att m4 Racing skall fortsätta att kunna utvecklas under 2019 och lyfta alla tre förarna till nya nivåer. ”Att få med Hampus i teamet och kunna fortsätta utvecklas som racerförare tillsammans med Hampus & Mikael känns riktigt spännande” säger Carl-Johan Hårdh och passar samtidigt på att flika in att ”Mikael kommer att få se upp under nästa år” med ett brett leende.

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark