Knutstorp nästa

Knappt har overallerna hunnit torka från helgens våta race i Anderstorp innan det är dags att börja tänka på nästa tävling. Det är Autoropa Racing Days på Ring Knutstorp den 7:e september. Det är klasserna Swedish GT, Abarth och Battle of the Twins som skall köra, förutom alla privatbilar som kommer att förgylla tillvaron.

Vi har öppnat anmälan, ni finner den ovan i menyraden. De flesta begrep sig ju på detta bra inför Anderstorp och om ni fyllde i alla uppgifter rätt förra gången så kommer ni märka att anmälan går mycket fortare den här gången.

Här kommer en snabb förklaring igen:

När ni har klickat på anmälningsknappen ovan öppnas ett nytt fönster där ni uppmanas att skriva i er mailadress. Det är det samma som ert användarnamn i systemet. När ni har klickat ok kommer alla era personliga uppgifter upp på skärmen och då måste ni svara på om det är korrekta uppgifter, eller om ni vill ändra något.

Nästa steg är val av bil. Här använder ni bilens vagnbok som användarnamn. Här har vi märkt en viss förvirring. På era vagnböcker finns det två olika nummer. Det korrekta är det som finns uppe till höger på framsidan av vagnboken. Det är sex siffror, varav de två första är nollor. Använd bara de fyra ”riktiga” sifforna. (Till er som skrev in nollorna förra gången, vi har tagit bort dem nu så använd bara fyra siffror).

Några av er har angivit numret som står på klistermärket en bit ned på vagnboken. Detta nummer ändras varje år, vilket gör det olämpligt som användarnamn. Om ni vet att ni skrev in detta nummer förra gången är det viktigt att ni loggar in med samma felaktiga nummer igen, det är det enda sättet att hitta er bil i registret. När ni har klickat i siffrorna kommer alla uppgifter på er bil upp. I detta läget kan ni välja att redigera bilens uppgifter och då kan ni även byta vagnboksnumret så att det blir rätt till nästa gång. Se till att ni även har skrivit in transpondernumret och gärna chassinumret också.

När ni är klara och tryckt ok är det dags att välja tävling, och det finns bara en tävling att välja. Slutligen skall ni fylla i ert startnummer.

Lycka till och skulle ni undra över något, slå bara en signal.

MVH

Bengt-Åce Gustavsson – 0703-409300

16288_10152127272718219_1755264013_n

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark