Anmälan Anderstorp

TimingSystemlogo
Hej alla förare i Swedish GT. Till tävlingen i Anderstorp introducerar vi ett nytt anmälningssystem. Det är från början utvecklat av IT-experten och racingentusiasten Mikael Blom för Bengtsfors MotorClub´s räkning. Sedan byggdes systemet ut och såldes till den norska racingserien som har använt detta system de senaste två åren. På kort varsel har systemet byggts om ännu en gång för Swedish GT´s räkning. Vi ber om ursäkt för att alla översättningar från norska till svenska inte har hunnit fixas till 100 % ännu, men det kommer efter hand.

Systemet är mycket enkelt och genomtänkt. Det bygger på tre databaser; en för alla förare, en för alla bilar och en för alla tävlingar. Första gången du loggar in i systemet måste du skriva in alla uppgifter om dig själv och din bil. Nästa gång finns alla uppgifter lagrade i systemet så att det går snabbt och enkelt.

Du loggar alltid in med din mailadress, den är din nyckel in i systemet. Du fyller i alla dina personuppgifter. När det är klart är det bilens tur. Här har vi valt att använda vagnboksnumret som nyckel. Fyll i alla uppgifter om bilen (särskilt viktigt är att få med transpondernumret, för alla uppgifter som ni fyller i kommer tidtagningen till godo sedan.)

Den tredje delen gäller själva tävlingen. Just nu kan ni bara välja tävlingen i Anderstorp. Sedan fyller ni i startnummer, vilken klass ni skall köra, depåyta och om ni vill ha ström. Slutligen har ni möjlighet att skriva ett litet meddelande till arrangören om ni har några speciella önskemål.

Ni anmäler er genom att klicka på ”Anmälan” ovan i menyn.

Jag hoppas att alla kommer att förstå sig på systemet.
Är ni det minsta osäkra så ring mig på: 0703-409300.

Slutligen: Tävlingsdeltagare har genom sin anmälan att deltaga i tävlingen samtyckt till att vederbörandes personuppgifter registreras i tävlingsarrangörens dataregister samt att arrangören, inom ramen för sin verksamhet, oavsett mediaform, offentliggör namnuppgifterna.

MVH

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Ginetta kalender 2024
 • 3-4 maj
  Anderstorp
 • 1-2 juni
  Karlskoga
 • 13-14 juli
  Falkenberg
 • 10-11 augusti
  Rudskogen, Norge
 • 28-29 september
  Jyllandsringen, Danmark