Motors TV sänder Mattsson Swedish GT från Ring Knutstorp

Västkustloppet i Falkenberg

Mattssons i Anderstorp är Skandinaviens bredaste tillverkare av fästelement, bult etc. med över 180.000 artiklar i sortimentet. Ägaren Ingvar Mattsson är också en hängiven racingentusiast som tävlar regelbundet med sin Chevron GR8 i Swedish GT. Nu går hans företag in som huvudsponsor för GT-klassen på Ring Knutstorp 12-13 september – och möjliggör därmed att lördagens tävlingar sänds i den populära europeiska kanalen Motors TV.

Swedish GT har blivit ett reguljärt och uppskattat inslag under Autoropa Racing Day´s när kunder från både Sverige och grannländer samlas på den skånska banan. I grunden en avancerad track day med instruktörer från bland annat Ferrari i Italien men sedan 2010 också en viktig plattform för den svenska GT-klassen. Kombinationen racing och kundarrangemang har visat sig mycket framgångsrik och samlar varje år tusentals åskådare. Förutom att titta på racing och alla fantastiska bilar  erbjuds publiken också att åka med i racerbilarna direkt efter sista racet!

Motors TV sammanfattar allt som händer och en dryg vecka efteråt går det färdiga programmet ut över hela Europa och kan även följas på www.2wheelstv.com.