Anmälan

Här hittar ni information om årets tävlingar:

Här är datumen för säsongen 2020:

15-16 maj Ring Knutstorp
29-30 maj Rudskogen
10-12 juli Falkenberg
14-15 augusti Karlskoga Gelleråsen Arena
18-19 september Kinnekulle Ring
2-3 oktober Mantorp Park

Här kan ni se vilka förare som har anmält sig till årets säsong: 

Nedan följer en lathund hur anmälan går till: 

Ni börjar med att gå in på hemsidan: https://www.eventsupport.se/entre/

Då får ni upp nedanstående bild:

Några av er har varit med så länge att ni säkert kommer att känna igen er, för detta anmälningssystem användes för några år sedan. Några av er finns säkert registrerade i systemet redan idag så ni kan börja med att klicka på “glömt lösenord” och skriva in er mailadress. Om ni får ett svarsmail så är halva jobbet gjort, för då finns redan en del av era uppgifter i systemet redan. Om ni däremot får till svar att ni inte finns med får ni skapa en ny profil. Ni väljer först vilket språk ni vill använda, det går att välja på Svenska, Norska och Engelska.

Nästa steg är att ni skall välja vilken serie ni skall tävla i. Just nu är det bara två serier valbara och där skall ni klicka på Scandinavian Racing League.

Denna sida är ju alltid obligatorisk där ni ger arrangören tillåtelse att använda era uppgifter i start och resultatlistor. Det är bara att bocka i och fortsätta.

Här klickar ni i vilka tävlingar ni har tänkt att köra under året. Tänk på att det är för många tävlingar med här, eftersom det är olika för olika klasser. Klicka bara i dem som gäller just er.

Här är sidan som hanterar era personuppgifter. Kontrollera noga så alla uppgifter stämmer.

Här kommer vi till ert fordon. Se till att ha er vagnbok med er när ni skall gå vidare från det här steget. En del av era bilar finns redan i systemet, men finns det ingen på ert vagnboksnummer så får ni fylla i alla uppgifter. OBS, om det skulle komma upp en helt annan bil på er nummer, vänligen hör av er till B-Å Gustavsson. Ändra absolut inget! (Det finns tyvärr vagnböcker med dubbla nummerserier, därav att detta kan uppkomma.)

Så här ser sidan ut för ert fordon. Se till att fylla i alla uppgifter noga. Transpondernumret är speciellt viktigt. (Obs ni behöver inte ha någon bild på er bil.)

 

Här väljer ni vilken klass ni skall köra. Eftersom Ginetta är först ut med anmälan i år finns det i dagsläget bara en klass att välja. 

 

Här fyller ni övriga uppgifter. Se till att fylla i alla fält ordentligt. Depåplaneraren är särskilt intresserade av dessa uppgifter.

 

På den sista sidan behöver ni bara trycka på “Spara anmälan” sedan är allt klart. Anledningen till att det står 0 kr är för att systemet är förberett för att man i framtiden skall kunna betala med kort direkt i anmälan, men det används inte i dagsläget.

Om ni får det minsta bekymmer med er anmälan, eller om ni har några frågor så är ni välkomna att ringa mig så får ni alla svar.

Tackar på förhand

Bengt-Åce Gustavsson – 0703-409300